Kerstmarkt Fraeylemaborg

Gezelligheid, sfeer, diverse activiteiten en dat allemaal in een historische omgeving. Landgoed Fraeylemaborg te Slochteren organiseert voor de derde maal een kerstmarkt. En dit jaar groter dan voorheen.

Op zaterdag 16 en zondag 17 december 2017 is het terrein van de Fraeylemaborg gevuld met kersthuisjes, kramen, vuurkorven, kerstbomen, lichtjes en allerlei activiteiten voor jong en oud. Je kunt, onder het genot van een glaasje glühwein, toekijken hoe kinderen voorzichtig het ijs van de ijsbaan betreden. Met op de achtergrond de bekende kerstklassiekers.

Het schaatsen is ook dit jaar weer gratis en je hoeft zelfs geen schaatsen mee te nemen. Ruud Snakenborg geeft een demonstratie glasblazen, iets dat je niet wil missen!

Op beide dagen kun je van 11:00 tot 17:00 uur van de gezellige, ongedwongen en sfeervolle kerstmarkt genieten. Daarnaast zijn de vertrekken van de Fraeylemaborg versierd met fraaie en originele kerstdecoraties. Zo kun je ook binnen genieten van de kerstpracht. Het entreebewijs geeft namelijk ook toegang tot de Fraeylemaborg.

Informatie

Datum: 16 & 17 december 2017
Tijd: 11.00 – 17.00 uur

Locatie: Fraeylemaborg Slochteren

Prijs: €5,00 (kinderen t/m 12 jaar gratis)